Ne demek?

Wiki Article

İstanbul’un kalbinde, hızlı ve güvenilen taksi hizmetine ihtiyacınız mı var? İşte size karşılık: Zirve Korsan Taksi! İstanbul’un önde mevrut havalimanlarından birinde mevcut Doruk Korsan Taksi Durağı olarak, sizin yürekin her gün en uz hizmeti sunmaya amadeız.

İstanbul Avrupa yakasından Rum yakasına mı başvurmak istiyorsanız? Ara ırak olduğu yürekin sizi almayan sarı taksilerden bıktınız mı? Hiç kaygı etmeyin. Sizlere bir telefon denli yakınız.

Korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz saygınlık müşterilerimize 7 gündüz ve 24 vakit boyunca istanbul yüreki veya istanbul dışına seyahatlerinizde size konforlu yolculuk hizmeti sunmaya özen göstermekteyiz.

İstanbul ve Sabiha Asumançen Havalimanı transferlerinizde ailenizle veya saf halinde çabucak varış noktanıza ulaşabilirsiniz.

Antrparantez bakımlı ve de yeni olan vesaitımızı tercih ederek çok daha konforlu bir yolculuğun tadını en elleme şekilde çıkarma olanakı da bulabilirsiniz.

Bir şunu da unutmamalkaloriız ki Havalimanı korsan taksi durağımızla iletişime geçtiğinizde evcil efsaneviınızı da kenarınızda taşıyacağınızı belirtmelisiniz. Böylece taksi durağı yönetimimiz sizin bağırsakin en yönlü aracımızı size yönlendirecektir.

İster İstanbul Havalimanı‘na, lüzum Sabiha Gök kubbeçen Havalimanı‘na gezi ediyor olun, Zirve Korsan Taksi size istediğiniz noktaya hızlı bir şekilde ulaşmanın sabiha gökçen korsan taksi keyfini evetşatır.

Turkuaz Sabiha Uzayçen Havalimanı Korsan Taksi, trafiğin tombul olduğu zamanlarda dahi hızlı bir ulaşım olanakı sağlamlar. Tecrübeli şoförlerimiz, en hızlı ve en az trafikli rotaları kullanarak müşterilerimizin bugünından artırım etmesini sağlar.

Bilinmiş olduğu üzere metrobüslerin ve öbür tıknaz ulaşım araçlarının görev almadığı veyahut verimsiz kaldığı havalimanlarında da kişilerin seyahatlerini konforlu ve birinci sınıf geçirmelerine imkân esenlıyoruz.

Beyoğlu korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz saygınlık sabiha gökçen havalimanı korsan taksi müşterilerimize 7 gündüz ve 24 sayaç boyunca istanbul yüreki yahut istanbul … Devamını oku

İstanbul havalimanı taksileri taksimetre kullanmaktadır ve bu nedenle şehir sabiha gökçen korsan taksi merkezine erişim derunin önceden belirlenmiş sabit fiyatlar yoktur. Her durumda İstanbul Havalimanı, Arnavutköy semtinde, Taksim bölgesine 40 km uzaklıkta mevzi almış olduğundan, kestirmece 40 dakikada gideceğiniz yere varacağınızı ve takribî 15.

Taksi hizmeti sunan kişilere katiyen güvenmeyiniz. Her ahit ve her durumda sabiha gökçen havalimanı korsan taksi resmi taksi durağındaki taksileri yeğleme ediniz. Taksinizi önceden ayırtmak isterseniz, İstanbul’da en çok kullanılan taksi uygulamalarından ikisi BiTaksi ve iTaksi’dir.

korsan taksi hizmetimizde en örutubet verdiğimiz nokta müşterilerimizin bizden memnun ayrılmasıdır. Bu yüzden de yolcularımıza başka taksilerde bulamayacağı temelı avantajlar sunmaktayız.

2023'te UKOME tarafindan belirlenen Istanbul taksi tarifesini, Istanbul taksi ücretini oran eylemek bâtınin kullaniyoruz. Kullanilan Istanbul taksi tarifesi ile alakadar detaylari sabiha gökçen havalimanı korsan taksi asagidaki tabloda bulabilirsiniz

Report this wiki page